برای اینکه واضح تر ببینید بر روی عکس ها کلیک کنید.
| برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |
مدير انجمن: naderi

keyvanb68 نوشته است:سلام به نظر شما بارتبه 2450 شانس قبولی در دانشگاه شمال -آمل را دارم یا نه تور رو خداراهنمایی کنید . خواهش میکنم یکی به داد ما برسه
anf-b نوشته است:keyvanb68 نوشته است:سلام به نظر شما بارتبه 2450 شانس قبولی در دانشگاه شمال -آمل را دارم یا نه تور رو خداراهنمایی کنید . خواهش میکنم یکی به داد ما برسه
سلام
آره آقا راحت هم میتونی!
پارسال رفیقم با 8000 آمل قبول شد
keyvanb68 نوشته است:anf-b نوشته است:keyvanb68 نوشته است:سلام به نظر شما بارتبه 2450 شانس قبولی در دانشگاه شمال -آمل را دارم یا نه تور رو خداراهنمایی کنید . خواهش میکنم یکی به داد ما برسه
سلام
آره آقا راحت هم میتونی!
پارسال رفیقم با 8000 آمل قبول شد
دوست عزیز از پاسخ شما خیلی خیلی متشکرم ولی من کلا خیلی ناامید این دانشگاه شده بودم چون بعضی از دوستانم می گفتند شانس قبولی در این دانشگاه تارتبه زیر 1500 ودر جهاد دانشگاهی رشت زیر 2000 هستش شما مطمعن هستید که دوست شما با همین رتبه در شمال -امل قبول شده است . بعدش شانس قبولی من در رشت چطوری هستش خودم بومی گیلان هستم . متشکر از شما
hassas نوشته است:با سلام و خسته نباشید
احتراما:
من کاردانی عمران دارم و در سال 1379 فارغ التحصیل شده ام و امسال با رتبه 6500 مجاز شدم و داوطلب بومی آذربایجان غربی هستم
می خواستم بدونم می تونم در دانشگاه غیر انتفاعی علم و فن ارومیه یا غیر انتفاعی کمال ارومیه قبول بشم
ضمنا من چون متاهل و در یکی از پروژه های آبرسانی در شهر بیجار استان کردستان بعنوان مسئول دفتر فنی شاغل هستم خیلی بهتر هست در یکی از شهرهای ارومیه - تبریز-مراغه-ابهر قبول شم . لطفا مرا در انتخاب شهر ها راهنمایی کنید بخدا از کار کردن با مدرک کاردانی خسته شدم
و سهمیه بومی امسال جند درصد هست
با تشکر و قدر دانی از سایت خوبتان

anf-b نوشته است:دوستان عزیز به تازگی با خبر شدم یکی از دوستان همکلاسی به نام آقای بهزاد تهمورسی از رشت نفر اول کنکور کاردانی به کارشناسی عمران شدند
برای ایشون آرزوی موفقیت های بیشتر رو از خدا آرزومندم و به خودشون و خانواده محترمشون تبریک عرض میکنم
اگه هم تونستم کارنامه اشون رو در سایت قرار میدم
با تشکر

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان